Pardubice_1.jpgRPR_24.jpg24_pulmaraton.jpg

  • MS v Adventure Race 2012 - Francie - 1. a 2. den

    500km ; 14.9.-22.9.2012 ; 9 dní NON-STOP ; 21 zemí a 73 reprezentačních týmů.

    Závod začal velkou improvizací. Horští záchranáři zakázali přechod ledovce v 3400mnm pro nebezpečí lavin a proto se musela zvolit náhradní varianta do 3283mnm. Závodníci museli překreslit kontrolní stanoviště v mapách a zvolit nové postupy. Po výjezdu na MTB do 1600mnm následoval první trek s plnou výbavou na ledovec (viz. video), který ze zimy a noci přešel do parného dne a hlavním problémem se stal nedostatek vody a puchýře. Po prvním treku a přejezdu na MTB ke druhému treku se ukázalo, že mnohé týmy nemají díky změně trasy nízkou obuv a musí i druhý trek absolvovat ve vysokých botách. Máara Navrátil to vyřešil tak, že odešel trek v botách na MTB

    17. 9. 2012 | Rubrika: Extrémní sport

  • MS v Adventure Race 2012 - Francie

    adventure500km ; 14.9.-22.9.2012 ; 9 dní NON-STOP
    21 zemí a 73 reprezentačních týmů
    Trek, MTB, OB, kajak, raft, plavání, lezení, HighMountain, canyoning, coasteering, in-line, jumary ...

    Tři české týmy se kvalifikovaly ze SP a loňského MS.
    Berghaus Accom Nutrend (Jaroslav Krajník - Tomas Petrecek – Barbora Valkova – Jiri Lorenz)
    Salomon-Suunto Opavanet (Marek Navrátil - Jan Zemaník – Pavel Stryncl – Radka Brozkova)
    Czech Adidas Terrex (Petr Mil - Filip Silar – Pavel Paloncy - Krystyna Skalicka)

    15. 9. 2012 | Rubrika: Extrémní sport

  • OffROAD Maraton Drnovice se jede již tuto sobotu!

    offroadŠestý závod seriálu OffROAD Maraton se po třech týdnech přesouvá do Drnovic v okrese Blansko. V sobotu 15. září čeká na závodníky terénních aut, motorek a čtyřkolek zhruba čtyřkilometrová trať, na které si letos poprvé užijí i písku.

    14. 9. 2012 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • TENHLE TĚLOCVIKÁŘ BUDE MÍT VE ŠKOLE RESPEKT

    Lukáš Wolf (29) se vrací z bitvy více než 100 zemí na MS thajboxerů jako vicemistr světa!

    Výsledek, na jaký český amatérský boxing už v seniorské kategorii čeká desetiletí, se povedl české amatérské reprezentaci v thajboxu. Je čerstvě postříbřena titulem vicemistra světa. A může to být pro ni srovnatelný pobídkový úspěch, jako zlato před lety pro čs. hokejisty z Nagana! Lukáš Wolf, vzděláním magistr, profesí pedagog – tělocvikář v Brně, 29 let, vybojoval ve středu v ruském St. Petěrburgu stříbrnou medaili.  V konkurenci více než stovky soupeřících zemí. Češi na MS odlétali jako outsideři. Ostatně – zchudlý svaz jim nemohl ani zaplatit letenky, sportovci sáhli do vlastních nebo spřátelených kapes…

    13. 9. 2012 | Rubrika: Bojové sporty

  • Sezóna triatlonu vrcholí tento víkend

    triatlonV sobotu 15. září se v Brně koná poslední závod Českého poháru v olympijském triatlonu. Podnik s názvem EKOL SUPERPRESTIGE 2012 je navíc mistrovstvím České republiky na olympijských tratích a rozhodne o domácích šampionech.
    V neděli 16. září v Příbrami finišuje Český pohár v dlouhém triatlonu FORD CZECHMAN TOUR. Poslední závod prestižního seriálu s názvem Klasik Duatlon Příbram je mistrovstvím republiky klubů a pojede se v areálu Nový rybník.

    12. 9. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • PÉREZ PŘEDVEDL ÚŽASNOU JÍZDU NA STŘEDNÍ SADĚ PIRELLI

    Lewis Hamilton dominoval celý italský víkend a svou nadvládu potvrdil v Monze i při dnešním závodě. Získal tak třetí vítězství McLarenu v řadě. Hamilton využil strategie jedné zastávky v boxech a dojel první před Sergiem Pérezem ze Sauberu, který startoval až dvanáctý. Ten využil také strategii jedné zastávky v boxech, ovšem jinak rozloženou. 

    10. 9. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Vladimír Vitver byl ve Švýcarsku i Slovinsku první

    SVC Náchod Motorsport přivezl z posledních dvou závodů vítězné trofeje za skupinu E2-SH. Závodilo se ve Švýcarsku a Slovinsku...

    10. 9. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Czech Truck GP Most 2012

    V. RožánekCzech Truck GP Most 2012 objektivem Vládi Rožánka.

    9. 9. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Třetí letošní poleposition pro McLaren

    McLaren získal již potřetí v letošní sezoně postavení v první řadě na startu a to díky pole position Lewise Hamiltona, který zajel na okruhu v Monze čas 1:24,010. Druhý vyjede zítra do závodu jeho týmový kolega Jenson Button.

    9. 9. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Žádná kasina, ale MS ve středním triatlonu.

    Žádná kasina, ale MS ve středním triatlonu. Ospalého čeká těžký závod v Las Vegas

    Český triatlonista Filip Ospalý se týden po Hy-Vee, nejlépe dotovaném triatlonovém podniku světa, postaví na start finálového závodu série Ironman 70.3, který je zároveň mistrovstvím světa na tratích středního triatlonu pod hlavičkou WTC (World Triathlon Corporation). Světový šampionát se koná 9. září ve městě Henderson u jezera Las Vegas.

    7. 9. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • VELKÁ CENA ITÁLIE vozů F1

    F1Na Monze, chrámu rychlosti, auta dosahují rychlosti více než 340 km/h. 

    "Intenzivní brzdění, agresivní jízda přes obrubníky, intenzivní zrychlení. Pirelli zvolilo střední a tvrdou specifikaci pneumatik, které se nejlépe vypořádají se specifickými nároky tohoto okruhu", říká MARIO ISOLA – manažer PIRELLI pro závody.

    6. 9. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Vzhůru do Řecka na dovolenou s olympioničkami

    Máte rádi triatlon? Baví vás aktivní dovolená? Fandíte českým profesionálům a zajímá vás, jak trénují? Pokud jste na jednu z těchto otázek odpověděli ano, pak je právě pro vás určena speciální nabídka, kterou připravila Česká triatlonová asociace ve spolupráci s cestovní kanceláří Alex. Jedná se o týdenní dovolenou v Řecku, na které si kromě odpočinku můžete perfektně zatrénovat v ideálních podmínkách pro plavání, kolo i běh. A to navíc ve VIP společnosti olympijských triatlonistek Radky Vodičkové a Venduly Frintové i fenomenálního ironmana Petra Vabrouška.

    6. 9. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • Třetí životní výsledek v řadě, jásala triatlonistka Vodičková

    VodičkováČeská triatlonistka Radka Vodičková potvrzuje skvělou formu. Na olympiádě v Londýně doběhla na 20. místě, ve Stockholmu v závodu Světové série obsadila 13. místo a naposledy se předvedla na nejlépe dotovaném triatlonovém závodě světa, kterým je kultovní Hy-Vee. V americkém Des Moines skončila devátá a získala prémii téměř čtvrt milionu korun. V rozhovoru přiznala, že je moc spokojená, ale že prestižní závod byl hodně náročný už kvůli doslova tyranskému vedru.

    5. 9. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • Je tu finále Albert Triatlon Tour!

    albert triatlonV sobotu 9. září 2012 vypukne v Praze před Galerií Butovice očekávané finále série dětských závodů Albert Triatlon Tour. Závod odstartují moderní pětibojař David Svoboda, který na olympiádě v Londýně získal zlatou medaili a patron celého projektu Tomáš Slavata. Vítěz finálového závodu získá zájezd do sportovního tréninkového kempu.

    5. 9. 2012 | Rubrika: Triatlon

  • FIA Truck Most měl divákům co nabídnout

    truckyJiž osmý letošní závod FIA Truck Racing Cupu hostil o víkendu severočeský Most a početné divácké obecenstvo kvitovalo zajímavou podívanou. Třešničku na dortu obstaral vítězstvím na domácí půdě David Vršecký s Buggyrou, ale neztratili se ani další Češi Frankie Vojtíšek, Adam Lacko a Michal Matějovský.

    Již dvacátý jubilejní závod absolvovali v Mostě jezdci FIA Truck Racing Cupu. Na start se postavilo hned 22 trucků, ve kterých nechyběly značky MAN, Renault, Buggyra, Mercedes, ale také trochu méně známý Foden. Páteční počasí trochu vyvolalo obavy o návštěvnost, ovšem již sobota ukázala, že si vrchol sezóny na autodromu v Mostě diváci ujít nenechají. Kvalitní podívanou slibovaly i doprovodné závody Northern European formula Renault Cup a Clio Cup. Domácí diváci drželi palce především Gabriele Jílkové s formulí Renault nebo Tomáši Pekařovi, který v Clio Cupu také pěkně zabodoval.

    4. 9. 2012 | Rubrika: Motorsport - okruhy

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.