Pardubice_1.jpgRPR_24.jpg24_pulmaraton.jpg

  • Souboje v písku pozlatili Galia, Tůma a dakarista Macháček

    foto: j. Jonᚊestý díl OffROAD Maratonu se jel uplynulou sobotu v Drnovicích. Na tříkilometrové trati s rychlými úseky i technickými pasážemi probíhaly souboje o každý metr. Absolutně první místa vybojovali motorkář Daniel Galia z RD racing, čtyřkolkář Zdeněk Tůma z THF racing teamu a mezi auty 5násobný dakarský vítěz Josef Macháček. Ten na českých offroadech dojel až do cíle vůbec poprvé! Následovaly ho další speciály do litru, které ovládly nejvyšší příčky. V první pětce jim dokázal konkurovat jen čtvrtý Defender Offroad centra Jase, vítěz kategorie Amatér. Na trať vyrazil i dakarský závodník Jaroslav Valtr, který ve žlutém jeepu opět zaučoval své syny Jaroslava a Michala.

    23. 9. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Víkend plný jachtingu

    foto: BárnetováOd pátku 25. do pondělí 28. září se na Nových Mlýnech pojede mistrovství republiky v několika lodních třídách – například dvouposádkový Fireball je nejpočetnější třídou pro dospělé v ČR a nebude chybět ani olympijský Laser – v této třídě budou startovat i účastník her v Londýně Viktor Teplý, nebo další reprezentant Štěpán Novotný.

    23. 9. 2015 | Rubrika: Voda a jachting

  • Masaryk Racing days v Brně 2015

    foto: SpurnýOkruhový pohár Eset V4 Cup, formulový Remus pokal, nebo FIA zone Central Europe, tak to vše viděli diváci na automotodromu v Brně při tomto víkendu. A nejen to, k vidění bylo HAIGO pro historické speciály, VW Cupu vybavený automatickou převodovkou, Porsche GT3 Cup Central Europe, nebo nová Škoda Octavia Cup, který se znovu vydá hledat ztracenou slávou tohoto úžasného seriálu v roce 2016.

    22. 9. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • SEBASTIAN VETTEL A FERRARI ZÍSKALI TŘETÍ VÍTĚZSTVÍ V SEZÓNĚ

    Vettel 1.Sebastian Vettel si se svým Ferrari dojel pro třetí vítězství v sezóně. V ulicích Singapuru vsadil na strategii dvou zastávek v boxech a získal 42. triumf kariéry. Závod byl v třetině ovlivněn dlouhým výjezdem safety caru. 20 kol před cílem přišel další výjezd safety caru. Během něj většina jezdců absolvovala poslední zastávku v boxech a závěr závodu tak přinesl řadu zajímavých soubojů.

    22. 9. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Kristejn a Zimovjanová vybojovali tituly mistrů ČR

    KristejnŽamberk o víkendu hostil předposlední závod Českého poháru v duatlonu. Podnik s názvem Žamberský NO+BL DUATLON byl zároveň mistrovstvím České republiky v krátkém duatlonu a tituly národních šampionů vybojovali Lukáš Kristejn a Tereza Zimovjanová.

    21. 9. 2015 | Rubrika: Triatlon

  • Cyklistický závod podruhé ovládl Pavel Boudný.

    Bike ČeladnáTakovou koncentraci nadšenců na kole Beskydy dlouho nezažily. V Čeladné se konal již druhý ročník cyklistického závodu Cream Bike Čeladná 2015 a po silnici či v lesním terénu se prohánělo 800 účastníků všech věkových kategorií. V hlavním závodě na 55 km zvítězil podruhé několikanásobný mistr republiky Pavel Boudný. V areálu ZŠ Čeladná i podél trati povzbuzovalo a fandilo závodníkům okolo 3 000 diváků.

    21. 9. 2015 | Rubrika: Cyklistika

  • V Žamberku se bude bojovat o tituly mistrů ČR v krátkém duatlonu

    duatlon - ilustrační19. září se v Žamberku koná předposlední závod Českého poháru v duatlonu. Podnik s názvem Žamberský NO+BL DUATLON je zároveň i mistrovstvím České republiky, takže vítězové se stanou národními šampiony.

    17. 9. 2015 | Rubrika: Triatlon

  • Závodníci se těší na parádní souboje v písku

    ilustračníŠestý díl OffROAD Maratonu se jede tuto sobotu 19. září v pískovně v Drnovicích. Jde o jediné klání seriálu, kde si všichni závodníci pořádně užijí i písečných soubojů. Motorkáři a čtyřkolkáři pojedou tři hodiny, automobilové posádky pět hodin. Na své si přijdou i děti, mladší a starší junioři. Vzhledem k bodové vyrovnanosti v mnohých kategoriích a atraktivnímu prostředí se mají diváci nač těšit. Navíc všechny po mimořádně prašných závodech čeká příjemnější klání, snad i s trochou deště.

    17. 9. 2015 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Masaryk Racing Days na víkend v Brně

    PorscheDo Brna míří na víkend opět rychlé formule a cestovní vozy. Lákadlem je formulový Remus Pokal F3, který se pojede v rámci divize D2 a D3 a uvidíme celých 30 formulí na startu, kde nebude chybět Angelique a Andreas Germannové, Polák Jakub Smiechowski, Antonín Sůs, Christopher Höher a několik Italů včetně Marco Zanasiho se zřejmě nejnovější Dallarou 312 Mercedes. Václav Šafář poprvé naostro vytáhne Formel Renault 2,0.

    17. 9. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Do pedálů přes Pustevny šlápne i olympijský vítěz Kulhavý

    ČeladnáJen pár dní zbývá do startu druhého ročníku cyklistického závodu Cream BIKE ČELADNÁ 2015. Ten se uskuteční v sobotu 19. září v obci Čeladná v Moravskoslezském kraji. Závodu, který vede přes atraktivní lokace, jako jsou Pustevny či Maralák, se mohou zúčastnit profesionální bikeři i široká veřejnost. Na startu nebudou chybět i známé cyklistické tváře jako jsou Jaroslav Kulhavý, Pavel Boudný a mnoho dalších.

    16. 9. 2015 | Rubrika: Cyklistika

  • V Šamoríně úřadoval Ospalý. Ovládl poslední závod ČP v triatlonu

    slovakmanVe slovenském Šamoríně v areálu Elements Resort a jeho okolí se v neděli uskutečnil poslední závod seriálu FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu a duatlonu. Závod s názvem Slovakman 113 byl vyprodán a diváci i triatlonisté si užili parádní sportovní den. Vítězem se stal úřadující mistr Evropy ve středním triatlonu Filip Ospalý, mezi ženami vyhrála domácí Nikola Čorbová.

    15. 9. 2015 | Rubrika: Triatlon

  • Český pohár v dlouhém triatlonu vrcholí na Slovensku

    ilustrační - Filip OspalýSlovenský Šamorín v neděli 13. září hostí poslední závod seriálu FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu a duatlonu. Na tratích polovičního ironmana se představí i úřadující mistr Evropy ve středním triatlonu Filip Ospalý.

    12. 9. 2015 | Rubrika: Triatlon

  • Carboniacup jede opět na Slovensku

    Caterham - Carbonia CupNa Slovakiaringu se pojede další díl Carboniacupu, čímž se sezóna přehoupne do své poslední třetiny. Závěr sezóny tak uvidí opět diváci na autodromu v Mostě.
    K dalšímu dílu Shadows Carboniacupu se přihlásilo zatím 78 vozů.
    Ve skupině A upravených cestovních vozů se přihlásilo 24 jezdců, vede zatím Jan Francis Semlbauer s BMW 1, za ním figuruje Radek Hort a třetí místo zatím drží Milan Valášek.

    10. 9. 2015 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Stříbro z mistrovství Evropy třídy D-one

    V. TeplyV termínu 4.–6. 9. se na Lago di Garda konalo ME lodní třídy D-one. Na startu se sešlo 23 závodníků ze sedmi evropských zemí. Českou republiku reprezentovali Viktor Teplý, Marek Bachtík, Ivo Sláma, Jan Hirnšal a Libor Hošek. Celkem se odjelo 6 rozjížděk v relativně silném větru 6–10 m/s. Přestože bylo první den relativně zataženo, přišla odpoledne klasická ora o síle 6–8 m/s. „První rozjížďku jsem na první bojce vedl těsně před Angličanem Nickem Craigem, pak se mi bohužel nepovedl zaďák a dojel jsem na 5. místě. Další rozjížďku jsem měl kolizi na startu, ale díky dobré rychlosti a taktice se mi podařilo ztrátu stáhnout a dokončit rozjížďku na 4. pozici,“ popisuje průběh závodu Viktor Teplý.

    9. 9. 2015 | Rubrika: Voda a jachting

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.