Pardubice_1.jpgRPR_24.jpg24_pulmaraton.jpg

  • Pardubický CZECHMAN je tu a opět přepíše historii

    ilustračníV sobotu 1. června se v Pardubicích koná nejpopulárnější triatlonový závod v Česku, kterým je CZECHMAN. Závod je druhým dílem FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu a s největší pravděpodobností přepíše českou historii v počtu triatletů na startu. Czechman je perlou mezi triatlony pořádanými v Česku a dvakrát v řadě byl vyhlášen závodem roku. V loňském roce se na start postavilo 372 triatletů a toto číslo bude letos při sedmém ročníku s největší pravděpodobností překonáno.

    30. 5. 2013 | Rubrika: Triatlon

  • Olympionik Čelůstka má únavovou zlomeninu nohy

    ČelůstkaČeský triatlonový reprezentant a účastník olympiády v Londýně Jan Čelůstka ve večerních hodinách slyšel od doktora nepříjemnou zprávu. Že má únavovou zlomeninu v nártu levé nohy. Pro zkušeného českého triatleta to znamená, že se o víkendu nezúčastní závodu Světové série v Madridu a v ohrožení je i mistrovství Evropy, které se v polovině června koná v Turecku.

    30. 5. 2013 | Rubrika: Triatlon

  • Kubíček s Erbenovou dominovali v pražských Žlutých lázních

    ErbanováReprezentant Jan Kubíček ovládl úvodní závod Českého poháru Xterra a díky vítězství ve Žlutých lázních obhájil titul mistra republiky v terénním duatlonu. Mezi ženami se na sobotním podniku pod oficiálním názvem Xterra Žluté lázně 2013 stala národní šampionkou Helena Erbenová, která potvrdila roli hlavní adeptky na triumf.

    27. 5. 2013 | Rubrika: Triatlon

  • ROSBERG VÍTĚZÍ V AKCÍ NABITÉ VELKÉ CENĚ MONAKA

    MonakoNico Rosberg získal pro sebe a tým Mercedes první vítězství v sezoně. Na druhém místě dojel Sebastian Vettel z Red Bullu, který tak navýšil náskok v čele šampionátu. Rosberg byl v čele od začátku do konce. Startoval na superměkké směsi P Zero Červená a v době, kdy se jelo za zpomalovacím vozem, přezul na měkké pneumatiky P Zero Žlutá. Nehoda, ke které došlo ve 45. kole, si vyžádala vyvěšení červených vlajek. Dle současných pravidel tak bylo jezdcům v době, kdy byl závod přerušen, umožněno přezout na čerstvou sadu pneumatik. Rosberg do cíle dojel na superměkkých pneumatikách a první místo si udržel i po další fázi za safety carem, která přišla patnáct kol před koncem.

    27. 5. 2013 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • GENERALI SURVIVAL 2013

     GENERALI SURVIVAL 201314. – 16. června 2013  - 12. ročník přírodního víceboje dvojic. Nejde o to, kolik vozíčkářů závod nastoupí. Ti, co nastoupí, budou chtít vyhrát stejně urputně jako ti, co poběží po svých.
    Středisko AMU v Poněšicích u Hluboké nad Vltavou vodácký areál v Českém Vrbném okolí Českých Budějovic.

    24. 5. 2013 | Rubrika: Extrémní sport

  • Trio českých olympioniků míří do Brna

    ŠvarcÚčastníci olympiády v Londýně Přemysl Švarc, Radka Vodičková a Vendula Frintová budou největšími hvězdami a největšími favority na vítězství v závodě 21. EKOL SUPERPRESTIGE 2013, který se koná v sobotu 25. května v Brně. Tradiční závod spadající do Českého poháru v olympijském triatlonu je zároveň mistrovstvím republiky na tratích sprint triatlonu a vítězové se stanou národními šampiony. Mimo to má závod statut Evropského poháru juniorů.

    23. 5. 2013 | Rubrika: Triatlon

  • V MONAKU SE POJEDE NA MĚKKÝCH A SUPERMĚKKÝCH PNEUMATIKÁCH

    F1Monako, šestý závod sezony. Také letos sem Pirelli přivezlo měkké a superměkké pneumatiky. Podle čeho se vlastně Pirelli rozhoduje při výběru směsí pro každý závod? Dodavatel pneumatik musí vzít v úvahu čtyři klíčové faktory, které ovlivňují míru namáhání pneumatiky a její následné opotřebování.

    23. 5. 2013 | Rubrika: Motorsport - okruhy

  • Zašitý triatlet Švarc bojoval jako lev

    ŠvarcPád na kole, tržná rána v obličeji, nemocnice, šití a tři stehy. To byla sobota českého triatlonového reprezentanta Přemysla Švarce v závodě City Triathlon Bratislava. V neděli se pak i se zraněním postavil na start hlavního závodu, který byl úvodním podnikem Českého poháru v olympijském triatlonu a skončil druhý. Po vyhlášení vítězů si všiml, že jeho pohár je určen pro kategorii žen. „Když se daří, tak se daří," komentoval s úsměvem triatlonový víkend na Slovensku.

    21. 5. 2013 | Rubrika: Triatlon

  • MCDOWELL TRIUMFOVAL NA VOLVO WORLD MATCH PLAY CHAMPIONSHIP

    Graeme McDowellJak se očekávalo, ve finále 48. turnajeVolvo World Match Play Championship na překrásném hřišti Thracian Cliffs ukázali jeho účastníci, Greame McDowell a Thongchai Jaidee, to nejlepší ze svého umění v krátké hře. A to už od první jamky, kde Jaidee skončil v bunkeru a nádherným up-and-downem zpět na green dokázal získat polovinu poté, co McDowell zahrál par.

    21. 5. 2013 | Rubrika: Golf

  • Vítězný KB System zdolal téměř 700 kilometrů!

    offroad maratonŠestnáctý ročník 24hodinového závodu terénních aut proběhl uplynulý pátek a sobotu v Dobřanech. Absolutním vítězem se stal KB System offroad team, který ujel 112 kol, neboli 672 kilometrů. V napínavém závěru jen o cca 2 minuty za ním projel cílem KUBI team Geneve, který dlouhou dobu závodu vedl, ale ke konci celodenního maratonu ho zpomalila technická závada a pomoc soupeřům při vyprošťování. Oba týmy patří do kategorie Speciál nad 2000 ccm. Třetí absolutně skončil RTR Projects s 91 koly, vítěz kategorie Speciál do 1000 ccm. Nejrychlejší kolo závodu si připsal dakarský matador Josef Macháček, který ale pro poruchu odstoupil po 35 kolech.

    21. 5. 2013 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • ME v trucktrialu 2013 startuje. Zavítá i do Česka - do Drnovic

    trucktrialZatímco tuzemský šampionát v trucktrialu odstartoval již v závěru dubna ve středočeských Milovicích, evropský startuje o právě nadcházejícím víkendu. Účastníci budou bojovat v náročných terénech ve Francii v tradiční lokalitě u Montalieu-Vercieu. Z českého hlediska stojí za zmínku, že jeden z šesti evropských závodů zavítá letos do Drnovic na Boskovicku.

    20. 5. 2013 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Masters of Dirt „Nomansland“ přichází do Excalibur City

    plakátV zemi nikoho mezi rakouským Klainhaugsdorfem a českým Znojmem bude 31. května 2013 probíhat jedna z nejlepších a nedivočejších freestyle motokrosových show na světě. Masters of Dirt „Nomansland" od Monster Energy přichází do Excalibur City, aby ZDARMA uchvátili české fanoušky nespoutanou dávkou žhavého freestyle motocrossu, BMX, pyrotechniky, krásných děvčat a párty. Akce očekává až na deset tisíc návštěvníků.

    14. 5. 2013 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • OffROAD Maraton: 24hodinový závod nově odstartuje v pátek!

    offroad maratonLetošní šestnáctý ročník nejtěžšího závodu terénních aut ve střední Evropě odstartuje již v pátek 17. května v 16 hodin. Nejlepší posádky offroadových speciálů tak do cíle dojedou v sobotu ve čtyři hodiny odpoledne. Po dvouhodinovce motorek a čtyřkolek si závodníci i fanoušci užijí pořádný rockový nářez pod širým nebem, například se zahraničními kapelami BONFIRE a PRINCE ALFREDO AND THE WARRIORS. Vzhledem k velkému počtu účastníků upozorňujeme na uzavření hlavní příjezdové silnice do Dobřan ve směru od Starého Plzence, kde bude umístěno depo pro motorky a čtyřkolky i parkoviště pro návštěvníky.

    14. 5. 2013 | Rubrika: Motorsport - Offroad a rally

  • Petra Krejčová ovládla náročného Krušnomana

    KrejčováPrvní závod seriálu Ford Czechman Tour Českého poháru v dlouhém triatlonu je minulostí. Krušnomana v Klínech u Mostu ovládla mezi ženami Jihočeška Petra Krejčová. Ta po závodě přiznala, že se při běhu do sjezdovky raději nedívala moc dopředu. Když protnula cílovou pásku, těšila se hlavně na bábovku a sprchu. Byla jí totiž zima a měla hlad.

    14. 5. 2013 | Rubrika: Triatlon

  • ALONSO DOMINOVAL V DOMÁCÍ VELKÉ CENĚ

    F1Dvojnásobný mistr světa Fernando Alonso zvítězil ve své domácí velké ceně, přičemž zvolil strategii čtyř zastávek v boxech. Druhý v cíli byl pilot Lotusu Kimi Räikkönen, který mechaniky navštívil třikrát. Jedná se o Alonsovo 32. vítězství v kariéře a zároveň 2. ve Velké ceně Španělska. Alonsův týmový kolega z Ferrari Felipe Massa dojel třetí. Brazilský pilot si tak po penalizaci a startu z deváté pozice vybojoval první stupně vítězů v sezoně.

    13. 5. 2013 | Rubrika: Motorsport - okruhy

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.