Kam za sportem?

  • NN Night Run startuje v sobotu v Praze

    První závod nové série NN Night Run 2017/2018 odstartuje v sobotu 16. září 2017 v pražské Oboře Hvězda.I tentokrát se milovníci sportování mohou hlásit na noční, ale i různé denní běhy, které postupně proběhnou v osmi českých a moravských městech.

    14. 9. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Grand Prix Favorit Brno a Přilba Moravy 2017

    U příležitosti oslav 60 let založení, pořádá ve dnech 14. a 15. září na brněnském velodromu TJ Favorit Brno společensko-sportovní setkání.

    13. 9. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Čtvrtý ročník závodu Cream Bike Čeladná odstartuje již zítra

    Čtvrtý zářijový den zaplní Základní školu Čeladná školáci, v areálu školy ale bude plno už o dva dny dříve. V sobotu 2. září se zde uskuteční čtvrtý ročník oblíbeného cyklistického závodu Cream Bike Čeladná. Několik stovek nadšenců na kolech, trasa vedoucí přes krásné Pustevny, bohatý doprovodný program a na startu řada špičkových sportovců v čele s olympijským šampionem Jaroslavem Kulhavým. Tak bude vypadat Cream Bike Čeladná 2017.

    1. 9. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Kdo letos zvítězí v triatlonu CTP DoksyRace 2017?

    90 km na kole, 1,9 km plavání v Máchově jezeře a 21 km běhu po lesních cestách letos čeká závodníky již 15. ročníku triatlonu CTP DoksyRace. Generálním partnerem závodu je již počtvrté významná developerská společnost CTP. Kromě stovek soutěžících z široké veřejnosti se triatlonu pravidelně zúčastňují také její zaměstnanci. V jejich řadách poběží i generální ředitel a majitel CTP Remon Leonard Vos.

    1. 9. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Mostecké ulice už tradičně oživí jízda šestitunových speciálů

    Obyvatelům a návštěvníkům Mostu se v pátečním pozdním odpoledni představí aktéři evropského šampionátu okruhových tahačů European Truck Racing Championship (FIA ETRC), který o víkendu pod názvem Czech Truck Prix už popětadvacáté hostí místní autodrom. Jezdci v ulicích města zblízka představí zájemcům své šestitunové speciály připravené pro jubilejní klání, defilé zakončí krátce po páté hodině na 1. náměstí. Následovat bude zhruba hodinový zábavní program, poté se respekt budící stroje vrátí do areálu autodromu.

    30. 8. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Adam Lacko pozdraví diváky v Mostě z prvního místa v Evropě

    Již po deváté letos zvítězil Adam Lacko s Buggyrou a vede FIA ETRC před závody v Mostě, tedy přímo ideální pozvánka pro diváky na závody. Loni se s Hahnem o titul dlouho přetahovali, ale více štěstí měl nakonec Němec Hahn s Manem. Letos přestoupil německý pilot k Ivecu, ale úspěchy se zatím dostavily začátkem roku, kdy dokázal zvítězit třikrát, ovšem v další části sezóny ho konkurence začala válcovat. Probudil se hlavně Norbert Kiss, který po titulu v roce 2015 přesedlal k Mercedesu a letos vyhrál už jeden závod na Slovakiaringu a nyní také doma na Hungaroringu, kde ovšem jasně dominoval Adam Lacko s Buggyrou a prozatím s náskokem 58 bodů vede FIA ETRC!

    30. 8. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Motorkáře a čtyřkolkáře čekají nejtěžší závody sezony!

    Pátý letošní závod seriálu OffROAD Maraton se přesouvá do Milovic v okrese Nymburk. Na všechny závodníky zde čeká tvrdý boj o dvojnásobnou bodovou nadílku. V sobotu 26. srpna se na start blízko tamního tankodromu postaví automobilové posádky do 10hodinového závodu, který je druhým nejtěžším maratonem sezony. V neděli 27. srpna se motorkáři a čtyřkolkáři poperou o body ve svém nejnáročnějším 4hodinovém klání. Spolu s nimi čeká starší juniory závod na 90 minut. Děti a mladší junioři mohou jet oba víkendové dny.

    24. 8. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Mostecký Autodrom zkrášlí historické závodní motocykly

    Mostecký autodrom láká o víkendu na skvělou podívanou, navíc zdarma. Na své si přijdou zejména fanoušci a milovníci rychlých historických motocyklů. Od 18. do 20. srpna bude patřit velký okruh závodům The Most Historic Motorcycle Weekend. Na sever Čech dorazí bezmála 350 jezdců a dalších 12 posádek sajdkár s nablýskanými stroji, kteří se rozdělí do tříd podle výkonnosti a stáří motocyklu.

    18. 8. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Okruhové tahače se sjedou do Mostu po pětadvacáté

    Jezdecká legenda Frankie Vojtíšek nebude chybět ve startovním poli jubilejního 25. ročníku závodu evropského šampionátu okruhových tahačů Czech Truck Prix, který hostí mostecký autodrom o víkendu 1. až 3. září. Je jediným ze současných účastníků šampionátu, kdo absolvoval premiérový závod v Mostě 6. září 1992. „Byla to veliká sláva. Závody moderoval bavič Petr Novotný, country skupina Fešáci vystupovala živě na kamionu. Dorazila řada evropských jezdeckých es,“ vzpomíná další přímá účastnice prvního ročníku závodu tahačů v Mostě, Edeltraud Pochmanová ze sportovního odboru společnosti AUTODROM MOST.

    16. 8. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • V Rakovníku proběhne mistrovství světa v Mölkky

    Mistrovství světa v Mölkky, původně finské hře, proběhne ve dnech 19. a 20. srpna 2017 v prostorách Tenis Centra Cafex, kde bude připraveno 36 antukových drah. Turnaj, na který organizátoři srdečně zvou veřejnost, bude otevřený celý víkend. Finálová kola jsou plánovaná na nedělní odpoledne cca od 15 do 17 hodin.

    10. 8. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Carboniacup na Lausitzringu naposledy??!!

    Německý závodní okruh Lausitzring přivítá opět cestovní, speciální a formulové vozy Carboniacupu.
    Letos má však tento závod zvláštní příchuť, pojede se zde zřejmě vůbec naposledy, protože nový majitel celého okruhu firma Dekra chce areál závodního okruhu změnit na testovací středisko Noname vozů a s motorsportem se tak na Lausitzringu budeme muset odporoučet. Okruh je známý svými klopenými zatáčkami, kde jezdilo i DTM, či Indycar. Pokud to je naposledy, tak ale se vší parádou. Závod se jede 10.8. Po Lausitzringu se pojede už jen Hungaroring a Most.

    9. 8. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Formule budoucích inženýrů si to rozdají na polygonu

    V sobotu 5. srpna vyvrcholí na plochách polygonu mosteckého autodromu soutěž Formula Student pro týmy studentů technických vysokých škol z celé Evropy i zemí dalších kontinentů. Mezinárodní závody formulí sestrojených univerzitními týmy z celého světa se do areálu autodromu vracejí už potřetí, premiéru měly v roce 2015. Česká republika hostí celosvětové klání popáté, první dva ročníky se uskutečnily na letišti v Hradci Králové.

    3. 8. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Krkonoše Amerikou již 5.8. v sobotu ve Vrchlabí

    Srdečně zveme všechny majitele i příznivce "Amerik" na náš další ročník srazu majitelů amerických historických vozidel do našich nejkrásnějších hor - Krkonoš. Projet si letní Krkonoše americkým vozem je při troše fantazie velmi podobné jízdě někde v srdci Tennessee nebo třeba Black Hills v Jižní Dakotě. Jelikož už nejde vrátit se o desítky let zpět do USA a zlaté éry amerického automobilismu, rozhodli jsme přenést si Ameriku sem k nám do malebného Vrchlabí.

    31. 7. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Republikový i evropský šampionát minibiků společně v Mostě

    The Most Czech Minibike Weekend a The Most Europe Minibike Weekend, tedy republikový a evropský šampionát začínajících motocyklových talentů na maloobjemových speciálech, se spojují v jeden závod. Uskuteční se na homologovaném malém okruhu v areálu polygonu mosteckého autodromu, a to o víkendu 29. a 30. července. Mistrovství České republiky se původně mělo jet o týden dřív, o změně rozhodly organizační výbory obou podniků.

    18. 7. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Carbonia Cup v polovině sezóny na trati Autodromu Most

    Most bude hostit letos již druhý podnik okruhového seriálu Carboniacupu, který se pak na samý závěr sezóny do Mostu ještě jednou vrátí. Po třech odjetých kláních v Mostě, Pannoniaringu a Slovakiaringu se tedy přiblížila polovina sezóny. 17. 7. se v Mostě podle předběžných přihlášek objeví ve čtyřech kategoriích celkem 80 jezdců a vozů.

    14. 7. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?


inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.