Kam za sportem?

  • The Most Show nabídne sport, kulturní i gastronomické zážitky

    Den plný sportovních, kulturních i gastronomických zážitků nabídne v sobotu 29. července v celém svém areálu mostecký autodrom. Návštěvníci se mohou těšit na závody série DMV GTC pro cestovní vozy i GT speciály na velkém okruhu, na malém okruhu na polygonu si to zase rozdají o body do evropského šampionátu minibiků mladí talentovaní jezdci na maloobjemových speciálech. Kdo se nabaží rychlých a silných strojů, může se nechat zlákat přehlídkou kulinářských specialit z různých zemí světa. Na své si přijdou i milovníci dobré muziky, zahraje bluesová legenda Luboš Andršt či původně mostecká rocková a taneční kapela Laura a její tygři.

    1. 6. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Na startu mostecké rally nechybějí špičkoví soutěžáci

    Ve startovní listině závodu The Most Rally #2, který se jede v sobotu 3. června o mistrovské body už jako součást RI Okna Rallysprint série vypsané Autoklubem ČR, figuruje 50 posádek. Nechybějí ani špičky této motoristické disciplíny. K rychlostní zkoušce v areálu mosteckého autodromu poprvé přibydou další tři v členitém terénu Krušných hor, měří celkem 70 kilometrů. Jedou se dvakrát, jedna pak třikrát.

    31. 5. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Úterní kolo soutěže The Most Challenge se opakuje již 30. května

    Nevídaný zájem amatérských jezdců provázel úterní kolo soutěže The Most Challenge o nejlepší čas na jedno kolo dosažený na velkém závodním okruhu mosteckého autodromu v běžně vyráběném automobilu se sériovými pneumatikami. Podmínkou je platná registrační značka vozu. „Během chvilky bylo vyprodáno. Závěr jízd zkomplikovala nehoda jednoho z účastníků, vyvázl z ní naštěstí bez zranění. Nicméně jeho vůz dráhu blokoval, na všechny zájemce o svezení po okruhu se tak nedostalo. Rozhodli jsme se proto, že toto kolo soutěže zopakujeme v úterý 30. května,“ vysvětlila obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

    29. 5. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Baseballisté ocení brněnské hasiče i sportovní hrdiny

    Velmi netradiční akci připravil klub dvacetinásobného baseballového mistra Draků Brno. Tento v pátek vzdá hold hasičským záchranným sborům, a navíc chystá autogramiádu dalších sportovních hrdinů, mezi kterými nebudou chybět hokejisté Komety Brno!

    25. 5. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Alternativy pro diváky novinkou hustopečské rally

    Dva týdny zbývají do uzávěrky AGROTEC PETRONAS Syntium rally 2017, která se uskuteční ve dnech 16. – 17. června 2017. Soutěž bude součástí šampionátů ČR a SR soudobých vozidel a MSR v rally historiků. Můžeme tedy očekávat, že se fanoušci rallysportu mohou na startu vidět kolem dvaceti vozů specifikace R5.

    25. 5. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Okupace autodromu armádou trabantů se blíží

    Už ve čtvrtek 25. května bude areál mosteckého autodromu patřit legendární východoněmecké automobilové značce Trabant. Automobilka sice nepřežila zánik totalitních režimů ve východní Evropě, stále má však mnoho skalních příznivců po celém světě, a je tak vlastně nesmrtelná.

    23. 5. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • CREVENTIC SERIES powered by Hankook pokračuje v Itálii

    Itálie bude další zastávkou pro dva podniky CREVENTIC série powered by Hankook. Slavný Autodromo Enzo e Dino Ferrari v Imole bude hostit pátý díl 24 h SERIES, powered by Hankook. Závod 12H IMOLA zde proběhne od 30 června do 1. července 2017. O týden později, se seriál závodů přesune na pobřeží Jadranu, kde se uskuteční třetí závod 24H SERIES TOURING CAR ENDURANCE (TCE) powered by Hankook. Podnik 24H MISANO se pojede od 7. do 9. července 2017.

    21. 5. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • OffROAD Maraton poprvé míří do Pístovských mokřadů

    Seriál vytrvalostních závodů motorek, čtyřkolek a aut se v sobotu 20. května poprvé v historii pojede v Pístovských mokřadech u Jihlavy. Místní oblast má převážně hlinité podloží. Motorky a čtyřkolky se mohou těšit mimo jiné i na skoky. A podruhé v letošní sezoně svedou tříhodinové souboje. Pro auta je toto 5hodinové klání poslední prověrkou před 24hodinovkou v Dobřanech, která letos slaví jubilejní 20. ročník.

    18. 5. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Běh Riviérou nabízí autogramiádu hokejistů Komety

    Má své kouzlo a také své fanoušky, kterých každoročně přibývá. Běh Riviérou se v sobotu 20. května uskuteční už popáté. Přírodní areál Koupaliště Riviéra nabídne bohatý program od deseti hodin dopoledne.  

    17. 5. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Headis Prague Cup - Světový pohár poprvé v Praze!

    Dne 20.5.2017 , se uskuteční v Praze historicky první turnaj světového poháru v Headisu. Představí se nejlepší hráči světa, včetně mistra světa a Evropy, vítěze Masters 2016,2017 Corneliuse Dölla - Headsinfarkt, španělské mistryně světa a vítězky Masters 2017 Margot Mármol - Klausi a zakladatele Headisu Reného Wegnera.

    17. 5. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Schody nejvyšší české budovy AZ Tower budou opět zdolávat běžci

    Porce třiceti podlaží a celkem 631 schodů v brněnské budově AZ Tower čeká opět po roce na běžce v rámci závodu Schody AŽ nahoru. Jeho třetí ročník se uskuteční v neděli 21. května od 10 hodin. Intenzivní sportovní výkon i jedinečný výhled na jihomoravskou metropoli může zažít kdokoliv z široké veřejnosti, akce není nijak výkonnostně omezena. Na startu se ale objeví i specialisté na sportovní disciplínu towerrunning a zároveň obhájci vítězství z loňska  - s nejlepším časem 2:31,83 Martin Tomica a nejlepším výkonem mezi ženami s hodnotou 3:06,36 Lenka Švábíková.

    16. 5. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Legandární historické formule závodí v Mostě!

    Mostecký autodrom nabízí hned o prvním závodním víkendu letošní sezony premiéru, která slibuje nevšední divácký zážitek. The Most Historic Grand Prix představí ve dnech 13. a 14. května divákům v akci na velkém okruhu formule z velkých cen, speciály i upravené cestovní vozy vyrobené v minulém století.

    13. 5. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Carboniacup směrem na Sárvár, tedy do Maďarska na Pannoniaring

    Druhý letošní závodní víkend absolvují jezdci Carboniacupu premiérově na maďarském autodromu Pannoniaring, který se nachází ve městě Sárvár, tedy 4740m dlouhý a pěkný autodrom, který využívá hodně evropských týmů k testování. Z Vídně, nebo Grazu sem dojedete přibližně za 1,5h a přivítá Vás zázemí s 35 boxy, časomírou na úrovni F1, restaurací, či pension s 25 dvojlůžkovými pokoji.

    11. 5. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Ulice Mostu zažijí defilé historických závodních vozů a formulí

    Fanoušci a obdivovatelé historických závodních vozů, a to včetně dobových formulí 1, budou mít jedinečnou možnost spatřit tyto stroje v akci i mimo závodní okruh. Spanilá jízda závodních veteránů ulicemi Mostu je součástí jejich premiérového závodu The Most Historic Grand Prix na místním autodromu o víkendu 13. a 14. května. Kolona projede městem už v pátek 12. května, cíl je krátce po půl páté odpoledne na centrálním 1. náměstí. Následovat bude zhruba hodinový program, poté se naleštěné speciály vrátí zpět na autodrom.

    8. 5. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Sedmý ročník Milčova kolečka startuje v pondělí 8. května

    Již posedmé přijedou ve státní svátek do brněnských Bosonoh kolečkáři z celé republiky, aby si připomenuli památku bosonožského furianta Miloše Hrazdíry a oslavili cyklistická výročí letošního roku.

    5. 5. 2017 | Rubrika: Kam za sportem?


inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.