Kam za sportem?

  • Závodníci se těší na parádní souboje v písku

    foto: J. Jonᚊestý díl OffROAD Maratonu se jede tuto sobotu 17. září v pískovně v Drnovicích. Jde o jediné klání seriálu, kde si všichni závodníci pořádně užijí i písečné souboje. Motorkáři a čtyřkolkáři pojedou tři hodiny, automobilové posádky pět hodin. Na své si přijdou i děti, mladší a starší junioři. Vzhledem k bodové vyrovnanosti v mnohých kategoriích a atraktivnímu prostředí se mají diváci nač těšit. Snad i s trochou deště, který by byl po prašných závodech příjemných zpestřením.

    16. 9. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Cyklistický závod Cream Bike Čeladná povede přes Pustevny

    Bike ČeladnáCo znamená kombinace krásné lokace beskydských Pusteven, účast cyklistického stříbrného medailisty z olympiády Jaroslava Kulhavého a několik stovek nadšenců na kolech? Oblíbený závod Cream Bike Čeladná, který se v Moravskoslezském kraji uskuteční v sobotu 17. září již potřetí.

    15. 9. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Dětský festival Sporťáček navštíví v Brně legenda Železný

    sporťáčekNemůžete se rozhodnout, k jakému sportu vaše dítě povedete? Nechte ho vybrat si podle svého. O nadcházejícím víkendu do Brna již podruhé zavítá celorepublikový putovní festival s názvem Sporťáček. Jeho cílem je dětem i jejich rodičům na jednom místě představit co nejširší nabídku sportovních aktivit. V komárovském sportovním areálu na Hněvkovského ulici a koupališti Biotop tak budou mít zájemci možnost zcela zdarma okusit na vlastní kůži přes 50 sportů a navíc potkat atletickou legendu Jana Železného či biatlonovou hvězdu Ondřeje Moravce.

    13. 9. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Autodrom zažije premiéru závodů DMV

    DMVPoprvé v historii přivítá mostecký autodrom 23. a 24. září závody poháru DMV Gran Turismo Touring Car Cup, tedy evropský okruhový seriál pro cestovní vozy i GT speciály. Diváci se mohou těšit na souboje silných a superrychlých strojů. Závody navíc mohou sledovat zdarma, vstupné se tentokrát neplatí

    9. 9. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Středoevropský šampionát se tento víkend vrací do Česka

    FIA CEVíkendový závod Masaryk Racing Days nabídne závody šampionátu FIA CEZ i českého okruhového mistrovství, ale také  BOSS GP.  Tedy závod nejrychlejších závodních vozů, jaké zde letos pojedou. A to včetně  formulí jedna. Celkem na  víkend do Brna míří na 250 závodních aut a pilotů. Bude se tedy jednat o nejnabitější závod okruhové sezony na brněnském Masarykově okruhu. To hlavní se uskuteční v sobotu a v neděli.

    8. 9. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Závod Doksyrace uzavře letošní pohár Ford Czechman Tour

    ilustračníV Doksech u Máchova jezera se v neděli 11.9. v 11:09 bude závodit na halfironmanské trati o poslední pohárové body seriálu dlouhých duatlonů a triatlonů. Na start se postaví téměř tři stovky sportovců, nechybí zvučná jména tuzemské triatlonové špičky.

    8. 9. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Okruhové tahače dnes projedou Mostem!

    MostV pátek 2. června v pozdním odpoledni se představí fanouškům v ulicích Mostu aktéři evropského šampionátu okruhových tahačů FIA ETRC, který o víkendu pod názvem Czech Truck Prix už počtyřiadvacáté hostí místní autodrom. Kolona mnohatunových závodních speciálů projede městem, cíl je krátce po půl páté na 1. náměstí. Následovat bude zhruba hodinový zábavní program, poté se respekt budící stroje vrátí do areálu autodromu.

    2. 9. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • O víkendu startuje Klasik duatlon v Příbrami

    duatlonV příjemném rekreačním areálu Nový rybník v Příbrami se v neděli 4. srpna koná šestý, předposlední díl seriálu závodů v dlouhém duatlonu a triatlonu. Čeká se krásné počasí a náročné tratě na distancích 5 km běhu, 60 km cyklistiky a 15 km běhu. Je připravena i kratší varianta a možnost štafet.

    1. 9. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Czech Truck Prix, svátek truckerů již tento víkend v Mostě!

    grid girlsO víkendu 3.-4. Srpna čeká na fanoušky motorsportu a především toho truckerského závodění český závod FIA European Truck Racing Championship, tedy podívané, která do Mostu již 24 let láká tisíce diváků. Letos slaví také autodrom Most, a to hned pěkné 33 výročí otevření autodromu na bývalé výsypce dolu Vrbenský. Pro diváky je opět připravený bohatý doprovodný program, včetně sázení na závody, dětských atrakcí, či taxi jízd.

    1. 9. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Prague Riverside Cross: Vodní slalom s biatlonem pobaví

    riverside crossKoncem srpna se do centra Prahy vrátí ojedinělá akce ČEZ Prague Riverside Cross. Její 3. ročník se bude konat 30. 8. 2016. Představí se světová vodácká elita v netradičním spojení kajaku a biatlonové střelby pomocí laserových zbraní. Této atraktivní podívané se zúčastní i její ambasador, mistr světa a olympijský stříbrný medailista Vavřinec Hradilek. Letošní ČEZ Prague Riverside Cross se uskuteční od 15 hodin na pražské Náplavce u Rašínova nábřeží, pod Tančícím domem a je jednou z významných akcí Prahy -  Evropského hlavního města sportu.

    29. 8. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Dorazí i hvězdy?

    logo závoduKdo přijede do Karlových Varů o tomto víkendu na prémiový Evropský pohár? To potvrdí organizační tým CIS CITY TRIATHLON Vladimíra Malého po páteční předzávodní poradě, která je povinná pro všechny elitní muže a ženy. Malý říká: " Máme tam špičkové obsazení české reprezentace - č. 5 Jan Čelůstka, č. 6 Přemysl Švarc a tak dále. Každoročně se nám vracejí Stefan Zachaeus nebo Yegor Martyněnko, opravdoví triatlonoví matadoři.

    26. 8. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Motorky a čtyřkolky čekají nejtěžší závody sezony!

    foto: Offroad MaratonPátý závod seriálu OffROAD Maraton se přesouvá do Milovic v okrese Nymburk. Na všechny závodníky čeká boj o dvojnásobnou bodovou nadílku. V sobotu 27. srpna se na start blízko tamního tankodromu postaví automobilové posádky do 10hodinového závodu, který je druhým nejtěžším maratonem sezony. V neděli 28. srpna se motorkáři a čtyřkolkáři poperou o body ve svém nejnáročnějším 4hodinovém klání. Spolu s nimi čeká starší juniory závod na 90 minut. Děti a mladší junioři mohou jet oba víkendové dny. Počasí předpovídá horké počasí, stejně jako loni. Závodníci tedy budou muset pečlivě rozvrhnout síly.

    26. 8. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • 15. ročník Moravského bikemaratonu

    modrý hrochPrávě je čas prázdnin a na jejich konci vždy v poslední prázdninovou sobotu pořádáme již po 15. tradiční setkání cyklistů a sportovců na "MORAVSKÉM BIKEMARATONU."

    25. 8. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Na evropský trial do Sedlčan se chystá pět českých trucků

    Truck TrialMistrovství Evropy v truck trialu se po roční přestávce opět vrací do České republiky. Letošní pátý díl seriálu se vůbec poprvé odehraje v areálu Sedlčanská kotlina o víkendu 20. a 21. srpna. Na nový terén se těší celá řada zahraničních i domácích posádek, které se svými nákladní vozy předvedou kousky na hranici fyzikálních zákonů. Mezi více než třiceti posádkami převážně ze zahraničí se bude rvát o body i pět českých dvojic. Racing Team Avia Future se letošním ročníkem výtečně prokousává již od samého začátku a drží si průběžné druhé místo. Další čtyři týmy směřují síly právě na trať v Sedlčanech. Diváci budou moci sledovat nejen jejich napínavé souboje, ale také prozkoumat dakarskou techniku stáje KM Racing.

    16. 8. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?

  • CarboniaCup míří letos podruhé směr Most

    CarboniaCupVe středu 10.8. čeká účastníky letošního Carboniacupu již pátý ze sedmi závodů amatérského okruhového poháru. Most máme v kalendáři podruhé, a opět přijede pěkná konkurence, včetně jezdců z Rakouska, Německa a Slovenska. Do Mostu přijedou i zajímavé vozy, tedy třeba Adam Klus s HSS March Audi Turbo Can Am, tedy vůz ze slavné Interserie, která v Mostě táhla několik desítek let diváky na divácké svahy, i stotisícové návštěvy na svahu nebyly problémem. Vůz HSS Audi Turbo Can Am se představí mezi dalšími speciály mezi skupinou C, tedy Caterhamy a dalšímy prototypy.

    9. 8. 2016 | Rubrika: Kam za sportem?


inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.