Kam za sportem?

  • Amatérské běžecké závody v srdci motorsportu

    Třetí ročník běžeckého závodu na mosteckém závodním okruhu a sousedním polygonu v délce 21,0975 kilometru se poběží již v sobotu 22.2. Na start třetího ročníku amatérského běžeckého vytrvalostního závodu The Most HALFMARATHON se postaví i populární propagátoři běhu a aktivní sportovci, manželé a novináři Soňa a Michal Hrabcovi, kteří společně provozují blog Running2. Ujmou se role ambasadorů. Michal poběží celou trasu i jako vodič a Soňa sestaví týmovou štafetu z fanoušků a pravidelných čtenářů blogu.

    12. 2. 2020 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Na start ČEZ City Cross Sprint se postaví i Even Northug

    Dolní Vítkovice nejsou jen národní kulturní památkou. V sobotu 15. února se promění v závodní trať, na které mezi sebou poměří síly sprinteři na lyžích. Uskuteční se tady již osmý ročník populárního závodu ČEZ City Cross Sprint. Ve startovní listině nebude chybět ani bratr dvojnásobného olympijského vítěze Pettera Northuga, Even Northug. V Ostravě se představí také vítěz z roku 2017 Phillip Bellingham z Austrálie nebo Ital Emanuele Becchis, který bude obhajovat loňské stříbro. Stejně jako v předešlých letech bude připravený i bohatý doprovodný program a dokud počasí dovolí i následný Týden sportování.

    8. 2. 2020 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Jachtařské přednášky v roce 2020

    Jachtařská akademie Českého svazu jachtingu pořádá sérii velmi zajímavých přednášek určených nejen pro jachtaře, ale i pro širokou veřejnost.

    www.jacht-akademie.cz

    10. 1. 2020 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Legendární Šediváčkův long se blíží

    Šediváčkův long je závod psích spřežení a je organizován nejen pro mushery, ale také pro návštěvníky a lidi, kteří mají rádi psy, psí sport a vše, co se točí kolem přírody. Je to jedinečná možnost nahlédnout do drsného světa musherů, jejich příprav, do zákulisí, a samozřejmě vidět na vlastní oči závod, který je nejnáročnějším a nejdelším nejen v ČR, ale v celé střední Evropě.

    7. 1. 2020 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Motoskijöring je připraven na startu nové sezóny

    V polovině prosince byl již tradičně připraven Motoskijöringový kalendář s tím, že seriál se pojede jako „Orion Shiva KTM Cup 2020“. Byly odsouhlaseny následující termíny závodů:

    1. závod neděle 12.1.2020 Rudník

    2. závod sobota 25.1.2020 Dalečín

    3. závod neděle 26.1.2020 Klášterec nad Orlicí

    4. závod neděle 2.2.2020 Letohrad

    5. závod sobota 8.2.2020 Chotčiny

    6. závod neděle 16.2.2020 Dobřany v Orlických horách

    29. 12. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Zažijte s Martinem Macíkem poslední trénink před Dakarem 2020

    V sobotu 23. listopadu se pilot týmu Big Shock Racing Martin Macík ve svém novém kamionu, pojmenovaném Karel, naposled projede offroadovou trať Sedlčanské kotliny. Závěrečného tréninku před Dakarem 2020 se mohou zúčastnit také fanoušci. Právě pro ně je na celé odpoledne připraven zajímavý program. Návštěvníci akce dostanou příležitost zhodnotit aktuální formu nového závodního speciálu a na vlastní oči se přesvědčit, že limity kamionů postavených v sedlčanských dílnách se letos opět posunuly. Představen bude poprvé také nový design vozu pro nadcházející dakarskou sezónu. Na osobní setkání s fanoušky už se těší Martin Macík. Český pilot dokonce dovolí, aby diváci popsali zadek jeho závodního vozu vzkazy, které si odveze na Dakar 2020 v Saúdské Arábii. Program zpestří i projekt „Respect Road – na silnici nezávodím,“ jehož prostřednictvím se Macík společně s ŘSD ČR snaží podporovat vzájemnou ohleduplnost řidičů na našich silnicích. Poslední trénink proběhne od 11 do 17 hodin v Sedlčanech, vstup na akci je zdarma.      

    21. 11. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Premiera Gladiator Race v Brně

    Premiérově zavítá GLADIATOR RACE do Brna a hned v rámci největšího sportovnho veletrhu v České republice SPORT LIFE!. Neobvyklá trasa Vás zavede do nejzajímavějších prostor veletržního komplexu a jeho okolí. Čeká Vás netradiční prostředí s obrovskou diváckou kulisou a také unikátním systémem odlišného startu a cíle na velodromu. Závod bude typu RUN (lehčí obtížnost překážek a kratší vzdálenost). 

    7. 11. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Startuje Česká korfbalová liga

    Dnes, v sobotu 2.listopadu byl prvním kolem zahájen další ročník nejvyšší české korfbalové soutěže – České korfbalové extraligy. Po několika letech, kdy nejvyšší soutěž hrála pouze čtyři družstva, bude aktuální ročník mít pět účastníků, když ke stabilní čtveřici přibude druhý tým minulé sezóny z 1.ČKL.

    2. 11. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL již v neděli!

    BUGGYRA RACING tým zve všechny své příznivce a fandy v neděli 03.11.2019 na Autodrom Most na THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL, který se koná v rámci výročí padesáti let značky BUGGYRA. Dozvíte se nejžhavější týmové novinky a zároveň informace k odjezdu na 42.ročník RALLY DAKAR, který se uskuteční od 5.-17.ledna 2020 v Saúdské Arábii. Prohlédnete si veškerou týmovou techniku!

    30. 10. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Tým Mičánek Motorsport powered by Buggyra čeká světové finále

    O posledním říjnovém víkendu vyvrcholí Lamborghini Super Trofeo Trophy na španělském okruhu Jerez de la Frontera světovým finále, kterému bude předcházet závěr sezóny evropského poháru s českou účastí týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra.

    24. 10. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Historicky první Mistrovství ČR v parkouru

    Mistrovství ČR bude součástí největšího sportovního veletrhu Life! v Brně. Probíhat bude od pátku 8. 11. do neděle 10. 11. 2019. Mistrovství ČR je otevřený závod pro všechny parkouristy a parkouristky v ČR a zahraničí. Závodí se v kategorii děti, mladší a starší žáci, junioři, senioři. Pro účast je nutné mít platnou registraci u ČGF.

    23. 10. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • All Ride Show 2019 klepe na dveře!

    Čtvrtý ročník přehlídky custom biků All Ride Show už klepe na dveře. Po třech letech, kdy se výstava konala v holešovické Továrně, se přesouvá no větších prostor Pragovky ve Vysočanech. Stejně jako v předešlých ročnících se bude na co dívat, opět se můžete těšit na zbrusu nové přestavby a nadupaný doprovodný program.
    >> Prohlédněte si velkou fotogalerii motocyklů z loňského ročníku!

    20. 10. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Mičánek Motorsport powered by Buggyra míří na Hungaroring

    V Maďarsku na Hungaroringu se již tento víkend napíše letošní poslední kapitola pohárového klání ESET V4 Cupu. Tým Mičánek Motorsport powered by Buggyra vyšle na trať, známou z kalendáře seriálu Grand Prix Formule 1, pětici jezdců, která postupně zasáhne do pěti závodů.

    11. 10. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Most očekává plný rošt v Carboniacupu, Grand Finále je za dveřmi

    Autodrom Most bude tento týden v neděli 13.10. hostit už deváté grandfinále závodů Carboniacupu, do kterého své finanční prostředky vložila firma Rexonix a nese název dne Rexonix Racing Day. A ve velkém finále bude opravdu na co koukat, neboť startovní listina čítá 114 závodníků z Čech, Rakouska, Německa, Polska, Švýcarska, ale i z Francie.

    10. 10. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Praha přivítá nejlepší světové sportovní dřevorubce!

    Nejlepší sportovní dřevorubci světa míří do Prahy, která byla zvolena jako hostitelské město Mistrovství světa STIHL TIMBERSPORTS 2019. Světový šampionát se uskuteční ve dnech 1.–2. 11. 2019 v Průmyslovém paláci a slibuje velkolepý víkend nabitý extrémní adrenalinovou akcí, která zvedne diváky ze sedadel.

    8. 10. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?


inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.