Kam za sportem?

  • Nákladní vozy budou soutěžit ve Stráži pod Ralskem

    Soutěžní sezóna otevřeného Mistrovství ČR v Truck trialu v roce 2019 bude pokračovat o víkendu 22. A 23. Června v motokrosovém areálu Luhov u Stráže pod Ralskem.. Těšit se můžete na ukázky dovednosti řidičů nákladních vozidel, jezdících v terénu a rozdělených do několika kategorií. V závodech uvidíte speciálně upravené vozy různých značek. Závodníci mají vždy za úkol projet vyznačenou sekci bez dotyku označených branek a navíc v daném časovém rozhraní.

    14. 6. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Pětilitrové osmiválce mohou fanoušci obdivovat i v ulicích Mostu

    Netradičně už ve čtvrtek 27. června předvedou své speciály při spanilé jízdě ulicemi Mostu s cílem na parkovišti za hlavní poštou účastníci závodního víkendu OMV Maxxmotion NASCAR Show. Evropská odnož legendární americké série má na severu Čech tuzemskou premiéru. „Přesun spanilé jízdy z pátku na čtvrtek je nutný vzhledem k časovému harmonogramu testování a volných tréninků jezdců. Na dráze se musejí vystřídat týmy NASCAR a dalších sedmi vložených sérií závodů historických vozidel a formule 3,“ vysvětlil obchodní manažer pro sport společnosti AUTODROM MOST Jakub Krafek.

    6. 6. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Buggyra oslaví padesáté narozeniny a chce titul

    O víkendu odstartuje na okruhu v Misanu nový ročník mistrovství Evropy v závodech tahačů. Po loňské turbulentní sezóně je Buggyra v plné síle zpět a touží po zisku dalšího, v pořadí již šestého individuálního titulu.

    24. 5. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Plážový volejbal trochu jinak

    J&T Banka Ostrava Beach Open pohledem statistik a čísel? Šest kurtů, tuny písku, tisíce prodaných vstupenek, desítky míčů a především více než stovka nejlepších plážových volejbalistů a volejbalistek. Nabízíme několik zajímavých údajů a jednu neznámou.

    23. 5. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Vytrvalostní bitva začíná. Do 12H závodu vyrazí Enge i Král

    Přes třicet závodních aut na startovním roštu. Za volantem Tomáš Enge, Josef Král, Robert Šenkýř nebo mladá naděje Gabriela Jílková. Na Masarykově okruhu se ve dnech 24. — 25. května pojede mezinárodní vytrvalostní šampionát 24H Series. 
    12hodinový vytrvalostní závod se představí ve speciálním formátu. „Závod je rozdělen na dva dny. V pátek se pojede 3 hodiny, v sobotu pak dalších 9 hodin. Pro diváka je novinka velmi atraktivní, protože má možnost vidět hned dva starty namísto jednoho. Zároveň se po první části mažou časové rozdíly, které se mezi startujícími týmy utvoří během pátku,“ vysvětluje nový koncept závodní série předsedkyně představenstva společnosti Automotodrom Brno Ivana Ulmanová. Do sobotního programu se přenáší rozdíly pouze v případech, kdy je některé z aut pozadu o kolo a více.

    23. 5. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Čeští hrdinové v Ostravě

    Do úvodního hvizdu beachvolejbalového svátku J&T Banka Ostrava Beach Open zbývá 9 dní. České publikum se těší především na výkony Barbory Hermanové s Markétou Slukovou, které obhajují loňské zlato. A v dosavadním průběhu FIVB Světové série se jim mimořádně daří. Do mužské soutěže vstoupí také Ondřej Perušič s Davidem Schweinerem. Ti v Ostravě před rokem vybojovali životní výsledek. Jak oba české páry s odstupem hodnotí 1. ročník turnaje? A těší se na ten aktuální?

    21. 5. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Orechová Potoň znovu hostí Carboniacup

    Slovenskou trať u Orechovej Potoni letos opět provětrají jezdci Carboniacupu, již tuto středu 22.5. Dlouhý a technický okruh prověří jezdecké umění naplno. Startovní listiny pro letos již druhý závod Carboniacupu nabízí hned 95 závodních vozů, poprvé předvedou své stroje Abarth 500 převážně slovenští jezdci a hned na domácí půdě. Pojede se dvojzávod tedy 2x více bodů do celkového hodnocení seriálu a více ježdění. Na 5922m dlouhém závodním okruhu tedy očekáváme zajímavé souboje.

    21. 5. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Nákladní vozy budou soutěžit ve Stráži pod Ralskem

    Soutěžní sezóna otevřeného Mistrovství ČR v Truck trialu v roce 2019 bude pokračovat o víkendu 22. a 23. června v motokrosovém areálu Luhov u Stráže pod Ralskem.. Těšit se můžete na ukázky dovednosti řidičů nákladních vozidel, jezdících v terénu a rozdělených do několika kategorií. V závodech uvidíte speciálně upravené vozy různých značek. Závodníci mají vždy za úkol projet vyznačenou sekci bez dotyku označených branek a navíc v daném časovém rozhraní. Často jsou závodní vozy opravdu na hraně a ne zřídka dochází k jejich převrácení. To je také jedním z důvodů proč být u toho, byť jako divák. Na startu nové sezóny diváci uvidí nejenom stálé “trialisty”, ale i všechny loňské mistry ČR a mnoho nováčků, kteří si stihli koupit již hotové auto, a nebo si postavili nové. Mistrovství ČR v Truck trialu se skládá letos z šesti závodů, z nichž ty další se pojedou například v Kunštátu na Blanensku, Jihlavě a v dalších lokalitách. Některé závody budou obohaceny o účast posádek trialového klub v Německu.

    20. 5. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • OSTRAVO, OSTRAVO, hvězdy vracejí se!

    Když 24. června 2018 stáli na stupních vítězů šampioni ostravského turnaje FIVB Světové série v beach volejbalu, mohlo být mnoho fanoušků i expertů lehce překvapeno. Jistě, jak domácí hráčky Barbora Hermannová s Markétou Nausch Slukovou, tak Adrián Gavira s Pablem Herrerou patřili již nějakou dobu ke světové špičce, vítězství ze „světovky“ se jim vyhýbalo. Vždyť Gavira s Herrerou vyhrály naposledy 16. dubna 2016 Open v čínském Xiamenu a Sluková s Hermannovou na vítězství čekaly ještě o půl roku déle! Od vítězství na Ostrava Beach Open se však všechno změnilo a oba páry v průběhu posledního roku sbíraly medaile jak na běžícím páse.

    17. 5. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • TAEKWONDO WTF NA SLÁVII

    V sobotu 18. května 2019 se ve sportovní hale Slavia Praha uskuteční turnaj se sportovním zápase (kyorugi) olympijského taekwonda WTF COBRA CUP 2019. Turnaj s očekávanou účastí cca 300 závodníků převážně z České republiky, ale i Slovenska, Německa, Polska, Běloruska apod., pořádá SK Cobra Dojang Prague (www.cobra-dojang.cz a Český svaz taekwondo WTF

    17. 5. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • MOTOSURF WORLDCUP PŘIPRAVEN NA ZASTÁVKU V ČESKU

    Světový šampionát v motorovém surfování má za sebou úvodní podnik ve Spojených arabských emirátech. AbuDhabi otevřelo sezónu a v kalendáři závodů plném lukrativních lokací napříč zeměkoulí má své místo také Česká republika. Hned druhá zastávka série zamíří do Brna, kde se světová špička v závodech surfů s motorem utká na Brněnské přehradě.

    15. 5. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Šlápněte s Aimtecem do pedálů!

    Jedenáctý ročník sportovní akce určené pro širokou veřejnost Aimtec Open Race se uskuteční 18. května v Plzni-Doubravce u kostela sv. Jiří. Připraven je celodenní program plný sportu a zábavy pro celou rodinu.

    15. 5. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Mistrovství Evropy ve windsurfingu

    Česká windsurfingová asociace, pořadatel Mistrovství Evropy ve windsurfingu ve třídách Raceboard a Raceboard Youth, přivítá tento týden nejlepší windsurfaře Evropy.  Spolupořadatelem významné sportovní akce jsou YC Dyje Břeclav a Český svaz jachtingu.

    13. 5. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • ADAC GT Master je tady již za týden

    Ve dnech 8. a 9. května měli jezdci a týmy možnost testování dráhy na mosteckém autodromu před blížícím se závodem. Každý den bylo k vidění na 20 vozů na dráze. Jaká auta jste mohli vidět?

    9. 5. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Mistrovství ČR ve sportovním cheerleadingu 2019 již v sobotu

    V sobotu 11.5.2019 opět ožije sportovní hala Královka na pražské Letné při Mistrovství ČR ve sportovním cheerleadingu v týmových Cheer a Performance divizí. Soutěže Performance divizí začínají již od 9 hod ráno, v 11 hod. na soutěžní ploše objeví nejmladší účastnící v kategoriích team cheer peewee a junior. Následují další kategorie team cheer až do asi 18 hod. Večerní blok soutěžíaž do asi 21 hod bude opět patřit kategoriím performance divizí. Při slavnostním zahájení se představí všechny zúčastněnéh kluby. Ceremonie začne ve 13:10. Dále bude následovat vystoupení děvčat ze CN/CT Senior, které přivezly z MS na Floridě krásné 6. místo!

    8. 5. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?


inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.