Kam za sportem?

  • Zakončí Buggyra letošní sezónu stříbrnou tečkou?

    Mistrovství Evropy v závodech tahačů končí tento víkend tradičně na okruhu Jarama. Přestože je o titulech v individuálním šampionátu i Poháru konstruktérů s předstihem rozhodnuto, nabídne závod na opravdu horké španělské půdě atraktivní zápletku v podobě souboje o druhé místo. V hlavních rolích se představí Adam Lacko a Antonio Albacete.

    4. 10. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Série 24H představuje velkolepý kalendář závodů pro rok 2020.

    Velmi oblíbený seriál vytrvalostních závodů 24H powered by Hankook představil kalendář závodů pro rok 2020. V letošním roce v tomto seriálu úspěšně startovaly české týmy Bohemia Energy Racing s Ferrari Scuderia Praha a RTR Project. Tým Bohemia Energy Racing po bezkonkurečním výkonu zvítězil v sérii 24H Europe

    27. 9. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Offroad Maraton poprvé v historii pojede v Hodoníně

    Lahůdka v podobě písečných soubojů čeká na čtyřkolkáře, motorkáře a automobilové posádky už tuto sobotu 28. září. Šestý díl OffROAD Maratonu totiž poprvé v historii zavítá na trať poblíž Hodonína, kde je prakticky samý písek. Trať čítající kolem pěti kilometrů bude pro mnohé velkou výzvou a premiérou zároveň. Čtyřkolky a motorky pojedou tři hodiny, auta pět hodin. Během 60 minut změří síly starší junioři na velké trati, děti a mladší junioři si zazávodí na kratším okruhu v 10minutových rozjezdech.

    26. 9. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Třetí Blinduro sezóna ještě neskončila, čtvrtá už má program!

    Žádné převratné změny pro příští sezónu se nechystají. Tandém tahounů celé akce Michal Prokop a Zdeněk Pól říkají "Zůstáváme ve stejných termínech, i na stejných místech. Erzety budou samozřejmě nové, což ale žádná novinka není. Využijeme volného pátku a program na Lipně rozšíříme na třídenní Blinduro Trail Fest. V pátek 8. května se tu podruhé uskuteční Blinduro Air DH a také Blinduro 5+ pro malé blinduristy! Čtyři RZ pro holky a kluky od pěti do čtrnácti let. Ve třech kategoriích. Na oči. Samozřejmě. Tihle pašáci si zaslouží vlastní závod. Žádnou náhražku!"

    18. 9. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Pořadatelé Kopné zvou na šestý ročník Lhotské pětadvacítky

    Když se řekne Kopná a závody, všem se vybaví populární rallysprint, který letos oslavil čtvrtstoletí své existence, a také Mikuláš Rally, která pravidelně v prosinci ukončuje rallyovou sezonu v Česku. Pořadatelé z rodinného klanu Minaříků jsou ale neméně činní také v cyklistice – již několik let Podkopná Lhota hostí downhillový seriál WBS Woodbike Series a také terénní závod horských kol. A právě čas druhého jmenovaného podniku se přiblížil - šestý ročník Lhotské pětadvacítky se pojede 22. září.

    17. 9. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL

    THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL se koná v rámci výročí padesáti let značky BUGGYRA, a to v neděli 03.11.2019 na Autodromu Most, tak si prosím rezervujte toto datum ve svých diářích. K vidění bude veškerá technika týmu Buggyra Racing.

    13. 9. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Špičkoví lezci na pražské náplavce vyzvou stěnu na pontonu

    Atraktivní lokalita pražské náplavky i nejlepší čeští lezci – to je závod ČEZ Riverside Boulder Contest. Třetí kolo Rock Point Českého poháru v boulderingu se koná o víkendu 14. - 15. září. V sobotu změří síly dospělí a mládež v kategoriích A, B a junioři, v neděli pak budou závodit děti v kategoriích U14, U12 a U10.

    12. 9. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Letnou rozsvítí tisíce čelovek.

    V sobotu 14. září večer se pražská Letná opět rozzáří. Doputuje sem totiž další ročník zážitkových nočních běhů NN Night Run, který letos proběhne celkem v devíti krajských městech. Na účastníky z řad amatérů čeká v Praze několik závodů a bohatý doprovodný program pro celou rodinu pod taktovkou generálního partnera, kterým je opět NN pojišťovna a penzijní společnost.

    12. 9. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Zolder: Okruh ve znamení adrenalinu

    Po závodě v Mostě, ve kterém prohrál v neděli truck racing s počasím, budou nejrychlejší truckeři starého kontinentu bojovat o body na belgickém okruhu v Zolderu.

    12. 9. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Carboniacup čeká IP Stav Racing Day na Slovakiaringu

    Již letošní šestý závodní den má před sebou Carboniacup a míří na slovenskou trať nedaleko Orechovej Potoni, tedy jak všeobecně známo Slovakiaring. Dne 11.9. se otevřou brány a jezdci vyjedou opět na traťna dvojzávod. O tento závodní den se svými finančními prostředky zasadila firma IP STAV jehož je garantem a proto se její jméno objevilo v názvu závodu.

    10. 9. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Masaryk Racing Days v Brně s Boss GP i Drexler F3 Cupem

    Nejen republikové okruhové závody čekají fanoušky motorsporu na Masaryk Racing Days o víkendu, tedy FIA CEZ, či ESET V4 Cupu, ale představí se i další série. V SCC se představí Mirco Schultis s Orecou, či Jasmin Fiedler s PRC BMW.

    4. 9. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Offroaďáci zabojují o dvojnásobný počet bodů

    Offroadové prázdniny skončily a závodníci na terénních strojích už ladí formu na nejdelší víkend sezony. Pátý díl Offroad maratonu se jede od 31. srpna do 1. září na známé důlní navážce ve Vřesové na Sokolovsku.      V sobotu se na start 10hodinového klání postaví automobilové posádky. Neděle bude ve znamení motorek a čtyřkolek, které čeká nejdelší závod sezony na čtyři hodiny. Ten platí i pro starší juniory, kteří předvedou své výkony během 90 minut. Děti a mladší junioři si zazávodí v sobotu i v neděli na jednodušší trati. Všichni tak zabojují o dvojnásobnou bodovou nadílku.

    29. 8. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Macík v kamionu prožene osobáky na Baja Poland

    Posádka dakarského týmu Big Shock Racing ve složení Macík, Tomášek, Švanda se osvědčila už ve Španělsku, když vyhrála závod Baja Aragon. Teď se čeští závodníci těší na Baja Poland, rally Světového poháru cross country, která startuje 29. srpna. V kabině žlutého kamionu Iveco, pojmenovaného Karel, zřejmě bude veselo. Nový dakarský speciál, vyrobený v sedlčanských dílnách, si to tentokrát rozdá s osobními automobily. Karel totiž bude jediným kamionem ve startovním poli. V Polsku bude chybět jen motocyklista Jan Brabec, který momentálně dostává zabrat na specializované pražské klinice, kde v přísném režimu nabírá formu po zranění z tuniských testů. Týmový rebel si vede statečně a plánuje, že do 14 dní naskočí na dakarskou motorku. Čas mezi závody, tréninky a prací v dílnách vyplňuje tým Big Shock Racing také organizováním 2. ročníku projektu Posedlí Dakarem, díky kterému se bezprostředně po návratu z Dakaru 2020 v Saudské Arábii Martin Macík a Jan Brabec opět potkají s fanoušky. Po loňském nečekaném úspěchu, kdy byly všechny sály beznadějně vyprodané ještě před začátkem Dakaru, proběhne příští ročník v 9 městech ČR a tour se zastaví také na Slovensku.

    29. 8. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Scuderia Praha Ferrari na startu 24H Series Europe v Barceloně

    Již dnes se sjíždějí závodní týmy na okruh de Barcelona Catalunya, k víkendovému závodu 24H BARCELONA - Trofeu Fermí Velez. Závod bude pátým a posledním podnikem 24H Series Europe, v této bitvě se bude tedy rozhodovat o titulech. Závod na slavném barcelonském okruhu se navíc započítává do 24H Series Continents. Očekává se bitva 31 vozů série GT, které doplní 24 aut kategorie TCE.

    28. 8. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?

  • Rodeocross nebo Demolition Race? Užijte si obojí!

    Již tento víkend 31.8. až 1.9. se uskuteční další klání FAKAR RODEOCROSS and DEMOLITION RACE. Po moravské Mohelnici se tento závod stěhuje do Přelouče.

    28. 8. 2019 | Rubrika: Kam za sportem?


inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.